taxi, taxi maxi,nyolcan taxi,nyolcadik utas, wellness taxi, kiruccanás taxi, transzfer taxi, reptéri taxi, repteri transzfer, irany taxi, taxi maxi, sport taxi, paintbol taxi, vadasz taxi, becsi taxi, budapesti taxi, ferihegy taxi, rendezvény taxi, nászutas taxi, szálloda taxi, hétvégi taxi, vadász taxi, vadásztúra, sport túra, bevásárló taxi, kastély taxi, kiállítás taxi, konferencia taxi,messe taxi, disco taxi, egyetem taxi, vidék taxi,
   Nyolcadik utas...      Kiruccanás Taxi
KIRUCCANÁS TAXI
    Ezt a szolgáltatásunkat, elsődlegesen a
" Bevásárló Turizmus" résztvevőinek hoztuk létre.
 
 
 
 - Vannak olyan nagy létszámú családok, baráti társaságok, akik szeretnének egy külföldi nagyvárosban, Pl. Bécsben vásárolni az éppen közeledő ünnepekre, de nem szeretnének egy utazási irodák által szervezett kötöttségekkel járó autóbuszos bevásárló úton részt venni.
-  Az Ő részükre ideális az általunk kínált szolgáltatás, ahol csak a család, vagy a baráti társaság van jelen és nem kell vadidegen emberekhez alkalmazkodni és tekintettel lenni rájuk.
-  Az indulási időpont, pihenő helyek, valamint a haza indulási időpont szabadon választható a megrendeléskor  történő egyeztetés alapján. A programban történő esetleges változás, hosszabbítás,  semmilyen problémát nem okoz, kizárólag többletfizetést eredményez.
Kiruccanás